Onze corona veiligheidsregels

Update: schoonheidssalons verplicht gesloten tot 13/12/2020. Afspraken worden terug vastgelegd wanneer er terug zekerheid is over heropening. Take care en hopelijk tot snel!

Beste klanten,

Gelieve onderstaande voorschriften goed te lezen vooraleer u op de afspraak aankomt:

1. Heb jij of iemand in je gezin ziektesymptomen zoals hoesten, ademhalingsproblemen en/ of koorts, gelieve mij dan te contacteren en dan wordt de afspraak kosteloos verplaatst.
2. Bij aankomst en vertrek worden uw handen ontsmet met een anti-virale handontsmetting 80%. Mijn handen worden ook voor, na en tijdens de behandeling ontsmet.
3. Zowel klant als schoonheidsspecialist dragen een mondmasker tijdens de behandeling. Gelieve deze reeds aan te doen alvorens je binnenkomt.
4. Onze ruimtes worden voldoende verlucht en voor, tijdens en na elke klant wordt alles in de ruimte zeer grondig gedesinfecteerd.
5. Er wordt 15 à 30 minuten tijd voorzien tussen elke klant. Gelieve niet vroeger te komen dan het afgesproken tijdstip zodat er geen onnodig contact is met andere klanten.
6. Er wordt voorlopig aan de massageolie een antivirale etherische olie toegevoegd.
7. Gelieve enkel met gepast geld te betalen.
8. Drankjes en lekkernijen mogen jammergenoeg voorlopig nog niet aangeboden worden.

Deze punten zullen uiteraard ook nog eens meegedeeld worden bij het vastleggen van de afspraak. Ik hoop zo op deze manier een veilig bezoek te garanderen. Maar uiteraard weerhoudt dit mij niet om jullie met een glimlach, persoonlijke aanpak en professioneel advies de me-time te bezorgen die u de voorbije weken heeft moeten missen! De gezondheid van jou, mij en onze families blijft prioriteit en enkel op deze manier kunnen we zorg dragen voor elkaar!

Tot gauw! ❤️
Heb je nog vragen? Contacteer mij gerust!

☎️ 0476 37 34 05